Partit de 25 minuts avui a la nit entre el Mollerussa i l’Alcarràs

El CFJ Mollerussa i el FC Alcarràs disputen aquest dijous a la nit els 25 minuts restants del partit que es va suspendre el passat 12 de gener a causa de la boira, quan el resultat era d’empat a un gol. La plantilla del Pla d’Urgell preparava ahir el duel sota la intensa pluja i l’atenta mirada del seu tècnic, Josep Maria Turull, que assegura que “tenen clar” com afrontar la represa, tot i que també adverteix de la “complexitat” que suposa.

El Mollerussa arriba al duel després de vèncer dissabte passat l’Ascó a domicili (1-2), tot i que es manté en la tretzena posició de la taula amb 21 punts sumats, nou més que l’Alcarràs, que ocupa llocs de descens. Recordar que Eduard Barón i Pere Galceran van ser els golejadors dels dos conjunts en el primer assalt, abans que s’aturés al minut 65, quan els locals se sentien més còmodes sobre el terreny de joc.

El duel es reprendrà aquest dijous a partir de les nou de la nit al Camp Municipal d’Esports de Mollerussa.

Informa: Ignasi Gómez