Partit interromput a Mollerussa a 10 minuts pel final

Els del pla d’Urgell perdien 2-3 un partit que ja havien remuntat una vegada

En aquesta jugada i a 10 minuts pel final l’àrbitre del Mollerussa-Catllar enviava als jugadors al túnel de vestuaris i donava per finalitzat un partit que en aquell moment dominava l’equip de Tarragona per 2-3. Segons l’acta del partit el col·legiat prenia aquesta decisió després de veure perillar la seva integritat física i amb anterioritat parar l’encontre fins a dues ocasions pels insults rebuts des de la graderia.

Fins aquell moment s’havia vist un partit intens amb diverses alternatives sobre el terreny de joc. El Catllar havia aprofitat una sortida nefasta dels locals i al minut 10 ja dominava l’encontre per 0-2. Amb el resultat en contra els locals van ser els dominadors absoluts del que restava de primera meitat disposant de diverses ocasions per retallar diferències. Abans del minut 45 Pedrós va ser l’autor del gol que tornava al Mollerussa.

Després del pas per vestuaris els del Pla d’Urgell continuaven sent els dominadors de l’esfèrica, aquest cop però amb menys perill que en el tram final dels primers 45 minuts. No obstant, un altre cop Pedrós i en una altra jugada a pilota aturada aconseguia situar el 2-2 al lluminós.

Quan el Mollerussa havia fet el més complicat el Catllar va tornar a xafar àrea rival amb perill, primer en aquest u contra u i després en aquesta jugada que el col·legiat va considerar penal. Amb la transformació de la pena màxima va arribar el detonant perquè l’àrbitre donés per acabat l’encontre.

Després del partit encara no es tenia clar si el matx es donava per acabat o s’hauran de reprendre els 10 minuts que faltaven en el moment de la polèmica decisió, serà la federació qui es pronunciarà en aquest sentit en els pròxims dies.

Informa: Miquel Ànel Daviu Llovera