Petits i grans preparen els últims detalls per estar a punt per l’inici de curs

La Meritxell i l’Arnau preparen tot el necessari per afrontar el nou curs escolar que comença aquest dilluns i que és ben especial per ells pel canvi que suposa passar de l’escola de primària a l’institut. D’aquesta manera, mentre un es dedica a posar en ordre el seu nou estoig, la mare acaba de folrar els llibres, enguany els de 1r d’ESO. Aquesta tasca és tot un símbol del final del període de vacances estivals, que també implica començar a assimilar noves rutines.

L’Arnau diu que afronta la nova etapa amb tranquil·litat, tot i que el pas cap a l’educació secundària implica un canvi de la majoria de companys de classe. La seva germana, l’Abril, continuarà al mateix centre, on farà tercer. També repassa i posa a la motxilla tot el necessari per a la tornada a l’escola.

Tot i faltar ben poc per començar les classes, els dos germans aprofiten el temps d’esbarjo passant una bona estona amb els videojocs. Mentre, a casa de l’Arnau, la distracció està amb els cotxes i els playmobils. Sap molt bé que l’estiu ja s’acaba i té ganes de tornar a veure els seus amics.

A la seva habitació no hi ha massa llibres de text, ja que va a una escola que treballa per projectes. Enguany farà cinquè. Sigui com sigui, el que no canvia és el gest d’omplir la motxilla, la companya de viatge dels trajectes dels petits cap a l’escola.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.