Pla de Sanejament a l’Ajuntament de Mollerussa fins al 2026

La mesura ha de permetre al consistori reduir en 2M€ la despesa i sol·licitar un crèdit d’1,5M€ per posar-se al dia en el pagament a proveïdors

L’Ajuntament de Mollerussa va aprovar ahir en ple extraordinari un Pla de Sanejament amb l’objectiu d’estalviar més de dos milions d’euros en despesa corrent durant els pròxims cinc anys. La mesura permetrà al consistori sol·licitar un crèdit d’1,5 milions d’euros per fer front a la mancança de liquiditat i posar-se al dia en el pagament a proveïdors.

El punt es va aprovar amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció del PSC i els vots en contra d’ERC i del PP. Des de l’oposició es va lamentar que el Pla de Sanejament presentat redueix dràsticament l’import destinat a inversions i es va demanar que vagi acompanyat d’una auditoria al consistori.

D’altra banda, el ple va aprovar també que la concessió per explotar el bar l’Amistat per part de l’empresa General Pasta SL sigui de 20 anys respecte als 8 més dos fixats inicialment. L’equip de govern i PSC van votar-hi a favor mentre que el PP es va abstenir i ERC va votar-hi en contra.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.