Pla Sonor omple el centre de Mollerussa de música amb el seu primer MuCa!

I-Nuits (Pla Sonor - Jordi Bonilla)

Foto: Pla Sonor – Jordi Bonilla / El grup I-Nuits durant la seva actuació a la plaça Manuel Bertrand

Fa1na, I-Nuits i El Fidel han estat les bandes que han actuat en una jornada amb gran afluència i moviment de públic pels diferents escenaris

Aquest diumenge al matí els carrers del centre de Mollerussa han viscut el primer MuCa! · Música al carrer organitzat per Pla Sonor, l’associació per la música del Pla d’Urgell. La jornada ha arrencat a dos quarts d’una del migdia amb tres concerts simultanis ubicats a les places Major, Pla d’Urgell i Manuel Bertran, respectivament. Fa1na, El Fidel i I-Nuits han sigut els grups encarregats d’amenitzar la matinal musical comptant totes tres amb una gran afluència de públic en les seves actuacions.

La proposta buscava fer sortir la població de casa i gaudir de la música en directe i al carrer després de molts mesos sense propostes culturals a la comarca. Per fer-ho, els membres de Pla Sonor han dinamitzat la jornada amb escenografies a peu de carrer, en els escenaris i amb un punt d’informació i venda de marxandatge de les bandes membres de l’entitat. A més, s’ha comptat amb la col·laboració de voluntaris de Som Mollerussa que han ajudat a garantir les distàncies i el protocol sanitari actual.

El Fidel (Pla Sonor - Jordi Bonilla)

Foto: Pla Sonor – Jordi Bonilla / L’artista mollerussenc, El Fidel

El tret de sortida a l’escenari Patet l’ha donat El Fidel, artista mollerussenc que ha animat a aquells qui s’han acostat al seu concert amb una mescla de temes propis i versions rumberes, a més d’un garrotin dedicat a la ciutat. Per la seva banda, I-Nuits han amenitzat l’escenari Punt 14-Seventeen amb la seva proposta de rock alternatiu a la qual han sumat noves cançons que han aprofitat per estrenar en el marc d’aquest primer MuCa!. Finalment, Fa1na s’han fet seu l’escenari Xarel·lo-One en una actuació que ha servit per presentar nova formació i acomiadar-se dels temes del seu primer treball, ja que es troben immersos en el finançament i la producció d’un nou àlbum.

Fa1na (Pla Sonor - Jordi Bonilla)

Foto: J.B. / El grup Fa1na ha presentat nova formació

Totes tres bandes han comptat amb el suport logístic i tècnic dels membres de Pla Sonor, així com de l’escalf d’un públic que ha desafiat el fred matinal per assaborir les diferents propostes musicals. Els organitzadors valoren molt positivament la resposta a aquest MuCa! i ara començaran a treballar en el desplegament tant d’aquest festival itinerant com d’altres iniciatives musicals arreu del Pla d’Urgell. Al mateix temps, les inscripcions per formar part de Pla Sonor segueixen obertes a la web de l’entitat en les modalitats de mecenes, músic i banda. Per més informació, visitar www.plasonor.com.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.