Ple absolut en la segona edició del festival Minúscul de Mollerussa

L’espectacle Els homes que parlen sols van posar punt final al cicle de concerts celebrat al pati de Cal Jacques

Un moment de l'espectacle 'Els homes que parlen sols' | Foto de PepMarco

Un moment de l’espectacle ‘Els homes que parlen sols’ | Foto de PepMarco

El festival Minúscul de Mollerussa va tancar la seva segona edició el passat dijous 24 d’agost amb l’espectacle ‘Els homes que parlen sols’ del cantautor Guillem Ramisa i l’humorista i poeta Godai García. A l’igual que en els tres concerts anteriors —Xarim Aresté, Anna Andreu i Abril— un centenar de persones es van aplegar al pati de Cal Jacques a gaudir de la proposta cultural, acompanyats de Cerveses Ponent, encarregats de maridar els concerts amb cervesa artesana.

La segona edició ha ampliat la durada del festival amb un concert més respecte el 2022, fent una aposta ambiciosa en la programació artística per tal de consolidar la proposta al territori. En aquest sentit, l’organització valora positivament la resposta del públic i ja treballa en una tercera edició de cara al 2024.

El festival Minúscul és una iniciativa de l’Associació Produccions Minúscules i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, Molnar Fruits, Capdevila Loft, Prefabricats Pujol i Romà Infraestructures i Serveis.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.