Poldo Segarra finalitza la seva etapa com a director de Fira de Mollerussa

Poldo Segarra ha tancat aquest divendres la seva etapa com a director de Fira de Mollerussa després d’ocupar el càrrec els darrers vuit anys. Segarra ha pres aquesta decisió per voluntat i amb la convicció que cal “renovar els lideratges de les institucions perquè hi hagi nous punts de vista” i també d’estratègia.

Segarra ha qualificat molt positivament el balanç personal del seu pas per l’ens firal, i ha assegurat que malgrat uns primers anys difícils marcats per la crisi, l’entitat ha progressat gràcies a un calendari firal dinàmic i a la seva habilitat per transformar els problemes en oportunitats. En aquest sentit, ha fet incís en la presència bianual del sector dels tractors a la Fira de Sant Josep i el Saló adreçat amb aquesta maquinària.

Segarra també ha elogiat la professionalitat de l’equip humà que forma Fira de Mollerussa així com els seus comitès de treball. Així mateix, creu que el futur de l’ens passa per la seva especialització i internacionalització.

Abans però i en primer lloc, Segarra ha tingut paraules d’agraïment per al president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, per haver-li ofert el “privilegi” de dirigir-la. Per la seva part, Solsona ha agraït la tasca “honesta” i el “compromís” de la seva mà dreta al capdavant de l’entitat en aquests darrers vuit anys.

Segarra ha tancat el cicle desitjant sort i encerts al nou director de Fira de Mollerussa, càrrec que previsiblement ocuparà a partir del pròxim dilluns Xavier Roure, actualment regidor a l’Ajuntament de Mollerussa i qui en el darrer mandat ha estat vicepresident de l’ens firal i també responsable de la regidoria de Finances i Atenció Ciutadana al consistori mollerussenc.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.