Polèmica arbitral en la derrota del CFJ Mollerussa davant el CF Martorell (1-2)

El Mollerussa va caure derrotat ahir a casa davant el Martorell per 1-2 en un partit marcat per la polèmica actuació de l’àrbitre principal, que va xiular dos penals en contra dels locals i es va mostrar excessivament permissiu amb el conjunt visitant i no va aplicar el mateix criteri amb el local segons ha criticat aquest dilluns el tècnic del conjunt mollerussenc, Josep Maria Turull. En aquest sentit l’entrenador ha lamentat la “manca de personalitat” del col·legiat així com la forma de dirigir-se cap a la plantilla i el cos tècnic, que segons diu, “no va ser bona ni correcta”.

Pel que fa al partit, el Mollerussa va ser superior al rival i en la primera part va generar ocasions suficients per marxar amb avantatge al marcador. Per la seva part, el conjunt del Baix Llobregat també va trepitjar l’àrea local però sense encert en la rematada final. A la represa, els del Pla d’Urgell van mantenir el seu domini fins que l’àrbitre va assenyalar les dues penes màximes en contra seu, les quals van suposar la roja directa a Eduard Barón i dos gols transformats pel visitant Adrià Aguilera en els minuts 63 i 68.

A pesar d’això, els de Josep Maria Turull no van perdre la cara al partit i van aconseguir retallar distàncies en el minut 74 amb un gol de Marcel Ormo. La diana però no va servir per evitar la derrota, que deixa el Mollerussa onzè però amb només un punt de marge sobre la plaça de play-out per la permanència.

Informa: Ignasi Gómez