Posen 28 sancions en un any per mal ús dels contenidors de brossa a Mollerussa

Les accions incíviques es redueixen en àrees controlades per càmeres, però creixen a les de la perifèria

La Policia Local de Mollerussa ha posat 28 sancions en un any per fer un ús indegut dels contenidors d’escombraries. Això després de la instal·lació de dues càmeres de vigilància, una de fixa i una altra d’itinerant, que han incidit en tres àrees conflictives de la ciutat. Una actuació que forma part del Pla de Civisme que el consistori va engegar l’octubre del 2020.

La part sancionadora s’ha acompanyat d’una campanya de prevenció entre els veïns, que ha aconseguit reduir les àrees de contenidors conflictives, que han passat de 27 a 23. Amb la col·laboració de diferents administradors de finques s’ha aconseguit eliminar un total d’onze punts en què es registraven problemes. Per contra, n’han sorgit 7 de nous, els quals s’han desplaçats a la perifèria.

L’informe sobre el Pla de Civisme recull també dades sobre la campanya pel joc de pilota responsable. En aquest sentit, s’ha incidit directament en 31 comerços i s’han fet un total de 153 intervencions. Pel que fa a la campanya per la recollida d’excrements de mascotes, no s’ha percebut una millora significativa de la situació i el consistori valora seguir fent actuacions de conscienciació a la ciutadania.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.