Premi d’Emprenedoria per a dos alumnes de La Salle Mollerussa

328f09dc-1783-4287-aec3-0ff8f4cebbbf

Els alumnes del CFGS d’Automoció i Automatització i Robòtica Industrial de La Salle Mollerussa, Joaquim Graells i Diego Suárez, van guanyar el Premi al projecte més viable dels Premis E2 en el marc del programa “Catalunya, Escola d’Emprenedors” de la Generalitat de Catalunya, que promou també GlobaLleida. El guardó està dotat amb 500€ i l’acte de lliurament es va celebrar aquest passat dijous dia 10 de desembre.

El Pla d’empresa de E-KARTS MOBILITY SL, és pioner en el sector de mobilitat elèctrica a Lleida i a Catalunya, ja que desenvolupa i crea Karts i vehicles per a ús personal amb la finalitat de promoure una manera més rentable de poder desplaçar-se per les ciutats. El seu objectiu és reduir les emissions de gasos contaminants, per així aconseguir utilitzar una de les energies anomenades verdes (elèctrica) i fomentar la sostenibilitat de la utilització dels diferents combustibles que tenim actualment. A més, aquest pla d’empresa, promou la construcció d’un karting dirigit a tot el públic oferint la possibilitat de divertir-se, aprendre més del món de l’automoció i sentir-se com a pilots professionals.

PHOTO-2020-12-11-11-21-58

A més a més, els alumnes van crear un prototip de kart elèctric promovent així, la col·laboració entre el mòdul d’empresa i iniciativa emprenedora i el mòdul de projecte.

El seu projecte competirà en la final de la IX Mostra de projectes emprenedors d’alumnes de Formació Professional de Catalunya i serà avaluat per part d’un jurat tècnic.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.