Presenten la ‘Maleta pedagògica Maria-Mercè Marçal a l’aula’

És una eina que pretén donar a conèixer la poeta i la seva obra a infants i joves

El Fòrum Maria-Mercè Marçal d’Ivars d’Urgell s’omplia la tarda de dimecres amb un centenar de docents i alumnes. I es que el Centre de recursos pedagògics del Pla d’Urgell va presentar la ‘Maleta pedagògica Maria-Mercè Marçal a l’aula’, una eina que té com a objectiu donar a conèixer la poeta i la seva obra a infants i joves, des d’infantil fins a secundària. Aquesta proposta consta de dues maletes amb material didàctic i que es trobarà disponible a l’àrea de préstec del Centre de Recursos, amb la idea que s’utilitzi per exemple a les escoles o les biblioteques.

En la confecció d’aquesta eina hi ha treballat durant tres anys un equip de 10 persones, format per mestres, professors i professionals de diferents etapes del món educatiu. Ara ja ha vist la llum i des del municipi es valora positivament tot el que implicarà.

El projecte es completa amb una pàgina web que dona accés a tots els materials de la maleta pedagògica i també altres recursos i enllaços d’interès que completen la proposta de divulgació de la poeta.


Informa: Gerard Díaz Tribó i Oriol Gordillo Laboreo

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.