Preveuen que es voregi la màxima ocupació als Tallers d’Estiu de Mollerussa

L’ajuntament de Mollerussa preveu que es voregi la màxima ocupació als Tallers d’Estiu, que s’iniciaran dilluns vinent i s’allargaran fins al setembre. El consistori va limitar a 50 les inscripcions disponibles per setmana durant el mes de juliol, i de moment, els primers dos torns ja compten amb més d’una quarantena d’inscrits.

L’escenari dels tallers serà un any més l’escola Mestre Ignasi Peraire. Des del consistori s’ha destacat que el centre disposa d’espais suficientment amples perquè es puguin realitzar diferents activitats en grups reduïts, minimitzant així l’impacte de la Covid-19.

Recordar que enguany tenen prioritat els infants ja preinscrits, els tutors dels quals puguin acreditar que ambdós treballen i no poden fer-se’n càrrec. L’objectiu és el d’ajudar més que mai a la conciliació entre la vida familiar i la laboral pel que fa als progenitors, és per això que també s’ofereix el servei de menjador i d’acollida.

Les preinscripcions i la consulta de preus es poden fer  a través del següent enllaç https://lleurequalia.cat/ca/c/casals-estiu-2020-mollerussa-199 a través del qual també es trobarà la informació sobre l’eix temàtic de treball que es planteja seguir que en aquesta ocasió, el qual gira al voltant de la lluita per frenar el canvi climàtic, tant pel que fa a les activitats adaptades per als més petits com també a les programades per als més grans.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.