Primer dia de bany a les piscines d’estiu de Mollerussa

Les piscines d’estiu de Mollerussa han encetat una temporada atípica a causa de les restriccions per la Covid-19. Les franges horàries i una estada límit de dues hores i mitja al dia per banyista són les principals novetats. La gent gran i de risc té prioritat al matí per gaudir del seu torn de bany i, a partir del migdia ho fan els infants inscrits en activitats d’estiu. A la tarda, és el torn del públic familiar. De moment, s’han respectat els horaris i també els espais entre els grups que realitzen diferents campus o tallers.

Des de l’ajuntament de Mollerussa recorden que, excepte la gent gran, cal demanar cita prèvia a través del web www.piscinamollerussa.com per entrar a les instal·lacions. Tot i que també es pot accedir-hi de forma immediata si hi ha aforament disponible. La suma de restriccions derivades de la Covid-19 així com el respecte a la mateixa malaltia fan que enguany es prevegin menys abonaments i venda d’entrades. Tanmateix, es fa una crida a la tranquil·litat.

En aquest sentit, des de la coordinació de les piscines s’afegeix que la zona de gespa es troba delimitada per mantenir les distàncies i es duen a terme tres desinfeccions diàries a les instal·lacions.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.