Primera alegria del CFJ Mollerussa a la lliga guanyant el CF Can Vidalet (1-0)

Primera alegria del CFJ Mollerussa a la lliga després de vèncer el CF Can Vidalet per la mínima (1-0) a casa. Van ser els d’Esplugues de Llobregat però qui van estar a punt d’inaugurar el marcador en els primers deu minuts de partit. Bejarano va acariciar el gol amb un perillós xut en el minut 5, i només quatre minuts més tard, Joan Marc va haver de lluir-se per partida doble per aturar les rematades del mateix número 11 visitant i tot seguit d’Aidan García.

Tanmateix, tal com li va passar a l’equip local la setmana passada, qui perdona ho acaba pagant. La primera oportunitat clara de què va disposar el conjunt mollerussenc va acabar al fons de la xarxa. La rematada de Marc Soldevila no la podia blocar el porter visitant i el refús l’aprofitava Jofre Graells per avançar el seu equip al minut 12 de joc. Amb avantatge en el marcador, el Mollerussa es va sentir còmode sobre la gespa i va disposar d’oportunitats per ampliar la renda de gols, i també va reclamar penal a Soldevila en una acció on el col·legiat no va senyalar res. El tècnic Josep Maria Turull marxava satisfet al descans però amb la sensació de no tenir el partit del tot controlat.

Aquest lleu descontrol però es va incrementar a la represa i novament Joan Marc va evitar que Gabriel León i Bejarano estrenessin el caseller de gols visitant. Per part local, Álvaro Muñoz va disposar de l’oportunitat més clara amb aquest xut creuat que va llepar el pal dret de la porteria visitant. Tot i els nervis finals, el Mollerussa va adjudicar-se els tres punts i va celebrar el primer triomf a la lliga agraint el suport de l’afició.

Amb aquesta victòria el Mollerussa se situa a la vuitena posició de la classificació abans de rebre el pròxim diumenge el Vista Alegre en la tercera jornada de lliga.

Informa: Ignasi Gómez