Primera persona a Mollerussa que es cura del coronavirus

desinfecció 1

En la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l’alcalde, Marc Solsona, que ha tingut lloc aquest dilluns s’han actualitzat les dades pel que fa a casos positius de coronavirus diagnosticats, els quals s’han elevat a 29 mentre que s’ha mantingut estable en 7 el número de persones que han perdut la vida per aquesta malaltia. La bona notícia és que una de les persones que havien donat positiu ara ja està curada, segons la informació facilitada des del CAP de Mollerussa.

L’Ajuntament de Mollerussa segueix demanant responsabilitat a la ciutadania en el respecte de les mesures de confinament després que aquest cap de setmana s’hagin aixecat 6 actes per incompliment, 4 d’elles a un grup de persones que estaven juntes al carrer. Així mateix, també s’ha procedit a la primera detenció d’una persona per incompliment reiterat d’aquestes mesures. Tot i amb això, s’ha constatat que la població en general està respectant el confinament i hi ha una tendència a la baixa de presència al carrer per motius no justificats.

Són les valoracions que s’han fet en la reunió, on també s’ha constatat que des de dimecres només s’ha hagut d’aixecar una acta, sent en total 81 les denúncies fetes des que es va activar el Pla de Protecció Civil de Mollerussa.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), val a dir que ha rebut ja 277 trucades, que han derivat en 192 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 210 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats i es manté un contacte permanent amb les tres residències de persones vulnerables que hi ha a la ciutat i on no s’ha detectat cap cas de coronavirus.

També es manté actiu des d’aquest programa el servei d’àpats a domicili, que es va començar a prestar aquest dimarts i que ja ha tingut 10 usuaris, així com el que es fa en col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent que ja ha rebut 4 sol·licituds.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.