Primers inscrits al programa perquè gent gran que viu sola comparteixi pis a Mollerussa

La iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Mollerussa, permetrà que els beneficiaris vagin a viure en tres pisos cedits per l’Agència Catalana de l’Habitatge

Sis persones majors de 65 anys que actualment viuen soles han decidit fer el pas de compartir pis a Mollerussa. Mitjançant el programa Compartir és viure, que impulsa l’Ajuntament de Mollerussa, aniran a viure en tres pisos cedits per l’Agència Catalana de l’Habitatge. En cadascun dels immobles hi viuran dues persones que seran emparellades per afinitat.

La previsió és que els beneficiaris del programa es traslladin als seus nous domicilis en els pròxims dos mesos, un cop el consistori hagi moblat els habitatges, que s’ubiquen al carrer de Tarragona. El preu que hauran de pagar per viure-hi serà de 150 euros mensuals amb consums de subministraments inclosos.

Davant l’èxit de participació, l’Ajuntament de Mollerussa preveu buscar de nou la col·laboració de la Generalitat per a la cessió de més habitatges que permetin ampliar aquest programa.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera Imatges: Marc Alvarez Mestre

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.