Prioritat per als vianants i menys aparcaments, propostes del Concurs d’Idees del Centre Històric

Una plaça Manuel Bertrand amb zones verdes i sense vehicles. És una de les propostes coincidents en  gairebé tots els projectes que s’han presentat al concurs d’idees per definir com ha de ser el centre històric de Mollerussa en un futur, tant a nivell urbanístic com estètic.

El consistori ha seleccionat els tres finalistes d’entre els sis presentats. El més valorat, amb 75 punts de 100, ha estat el de Mollerussa + que mai, representat per les arquitectes de la capital del Pla d’Urgell Cristina Clotet i Esther Gatnau. Serà la ciutadania la que acabi decidint, mitjançant una consulta que s’ha de fer abans de Sant Josep, quin dels tres és el més adient, podent combinar propostes de tots els altres, encara que no hagin estat els guanyadors.

Reduir dràsticament l’aparcament al centre de la ciutat de Mollerussa és un altre dels punts coincidents entre els diferents projectes, que ara hauran d’aportar solucions per resoldre la problemàtica que pot generar reduir les places actuals. La intenció és que al pressupost de 2017 ja es pugui incloure una partida per començar a fer les primeres actuacions sota els criteris que quedin fixats després de la consulta.

Els tres finalistes, entre els quals hi ha el projecte Connecta’t elaborat per arquitectes de Barcelona i Tapiz, de professionals de València, s’han endut un premi de 4.000 euros.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.