Projecció del documental En Femme per sensibilitzar els joves en el respecte a la diversitat de gènere

És una iniciativa del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en el marc del Dia Internacional contra la LGBTIFÒBIA

En el marc de les activitats al voltant del Dia Internacional contra la LGBTIFÒBIA, el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, a través del Servei d’Atenció Integral (SAI), ha ofert als instituts de la comarca la possibilitat de fer un col·loqui al voltant del documental EN FEMME, amb la participació de la seva directora, Alba Barbé, i de protagonistes del mateix documental.

La producció, realitzada amb la col·laboració del col·lectiu Enfemme i emesa també per TV3 al programa Sense ficció, aborda el cas de diverses persones ‘cross-dressers’, persones que s’expressen en el gènere contrari sense que això estigui relacionat amb la seva identitat o orientació sexual.

Amb aquesta iniciativa, el SAI vol sensibilitzar sobre l’homofòbia i la transfòbia dins de les accions d’atenció comarcal que realitza també entre la població jove.

S’adjunta imatge del col·loqui que es va dur a terme a l’institut La Serra de Mollerussa el passat dilluns, dia 10 de maig, amb la participació dels alumnes de 1er de Batxillerat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.