Projectes de millora de Bell-lloc podrien paralitzar-se si l’ajuntament ha de cedir els seus estalvis a l’Estat

L’alcalde de Bell-lloc d’Urgell, Ramon Cónsola, ha alertat que els projectes de millora de diverses instal·lacions del municipi podrien quedar encallats si finalment l’Estat aprova aquest dijous el decret llei que li permetria utilitzar els estalvis dels ajuntaments per combatre la Covid-19. Cónsola ha dit que necessiten fer ús d’aquests diners per fer realitat, per exemple, la construcció del nou consistori. Una obra que compta amb una subvenció de 375.000 euros per part del PUOSC i que podria perdre’s si no es comencen les tasques.

De fet, l’alcalde preveu que el projecte i l’adjudicació de les obres del nou ajuntament es puguin fer durant l’any vinent si finalment poden fer ús dels estalvis municipals. En aquest sentit, el consistori depèn també d’aquests diners per tirar endavant d’altres projectes com són la construcció de les noves piscines i una zona d’aparcament on s’ubiquen les actuals, a prop de les escoles.

L’ajuntament de Bell-lloc és un dels diversos de la demarcació que reclamen utilitzar els seus estalvis i es mostren contraris a haver de cedir-los a l’Estat, que els hi retornaria progressivament a partir del 2022.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.