Prop de 10.000 persones gaudeixen enguany de l’Aventura de Nadal de Mollerussa

AVENTURA DE NADAL

Prop de 10.000 persones han gaudit enguany de la 30 edició de l’Aventura de Nadal, que ha tingut lloc del 26 de al 4 de gener al Pavelló Firal de Mollerussa i que ha comptat amb una quarantena d’activitats diferents. Es tracta d’una xifra similar a la de l’any passat, sent els dies laborals els que més afluència registren per davant dels festius assenyalats.

Com a novetat, enguany s’ha estrenat una zona de creació artística en la que s’hi ha trobat quatre propostes diferenciades a través de les quals els infants han pogut interactuar amb diferents materials com llums fluorescents, gomets o caixes de cartró i participar d’un procés de creació conjunt. Així mateix, s’han incorporat dues atraccions mecàniques noves, més pensades per a la franja d’entre 8 i 15 anys com són el jumping i el Tagada i que han complementat els inflables, els llits elàstics o els trens mecànics, entre altres.

TALLER DE CUINA

Pel que fa als espectacles infantils, la Cia. Sidral ha estat l’encarregada de dinamitzar-los a través d’un Túnel de Terror. També s’ha comptat amb la dinamització del Pallasso Espagueti a banda dels tallers de circ, el tradicional Pintacares, un taller de construcció de titelles amb material reciclat  i un taller d’elaboració de sabó natural.

A banda de les atraccions mecàniques i l’espai de creació artística, s’ha destinat un espai per a les manualitats, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, que també es han dinamitzat el Racó dels Petits pensat per a infants de fins a 4 anys.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.