Prop de 2.200 persones són usuàries del Centre de Distribució d’Aliments del Pla d’Urgell

Gran Recapte a partir del 19 de novembre per pal·liar l’augment d’usuaris en els darrers anys i per consegüent també de la demanda

Un total de 2.177 persones són usuàries del centre de distribució d’aliments comarcal que gestiona el Consell Comarcal del Pla d’Urgell i que està ubicat a Mollerussa. La demanda ha anat en augment considerablement des del 2019 (1729 usuaris) i el perfil de sol·licitant també s’ha ampliat a famílies monoparentals i famílies que han patit una disminució d’ingressos arran de la pandèmia.

Gran Recapte

Per tot plegat, des del Consell s’ha fet una crida a la participació en una edició que es farà del 19 al 27 de novembre, recuperant la figura del voluntariat (ja són 60 les persones inscrites) i que tornarà a ser virtual (es podran fer les donacions tal com s’explica al web www.granrecapte.com ).

L’any passat, amb els diners recaptats, es van poder adquirir a la comarca del Pla d’Urgell més de 53.000 kg d’aliments, una xifra que suposa més del doble que en l’edició del 2019, quan van ser 20.010 kg.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.