Prop de 200 famílies fan confiança als Tallers d’Estiu de Mollerussa

Els Tallers d’Estiu de Mollerussa viuen aquesta setmana una jornada rècord d’inscrits amb un total de 105 nens i nenes compresos entre els 4 i 11 anys. Això suposa una desena de participants més que a inicis del mes de juliol de l’any passat. En aquest sentit, es preveu que les estades d’enguany formin en valors i lleure els infants d’unes 200 famílies fins a finals d’agost, quan clouran. Tot un èxit segons la valoració feta des de l’Ajuntament de Mollerussa.

La present edició torna a estar coordinada per Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba. L’eix temàtic dels tallers és el Món dels Qualis, uns personatges fantàstics als quals els participants han d’ajudar a superar les seves pors a través d’activitats on es treballen diferents valors en funció dels dos grups d’edat establerts, els dels petits de 4 a 7 anys i el dels més grans, de 8 a 11 anys.

Els Tallers d’Estiu, que tenen lloc a l’Escola Mestre Ignasi Peraire, continuen oferint el servei de menjador amb un mínim d’inscrits que es va obrir l’any passat i també les activitats en anglès i les aquàtiques.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.