Prop de 400 turistes han passat aquest estiu per l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell no s’atura durant l’estiu. L’equipament de la capital del Pla d’Urgell ofereix durant tot l’any visites guiades adreçades a infants, estructurades en forma de conte, així com també visites per adults on s’explica d’una manera amena i didàctica com s’ha transformat el territori gràcies a la construcció dels canals d’Urgell. Durant els mesos de juny, juliol i agost, ja són prop de 400 les persones que han passat per aquestes instal·lacions.

Pel que fa al perfil de turistes que visiten aquest espai tot i que la majoria acostumen a venir d’arreu de Catalunya, cada vegada són més els visitants espanyols que s’interessen en conèixer com va ser la construcció de la infraestructura hidràulica més important del segle XIX.

A més, des de principis de 2018 el consistori juntament amb el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, van posar en funcionament un forfet que té com a objectiu ampliar els visitants a tres espais de la comarca que conjuguen cultura, història i natura.

A l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell s’hi ubica també amb l’oficina de turisme on s’hi poden trobar guies i productes d’exposició de la comarca perquè els visitants puguin ampliar els seus coneixements sobre el territori.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.