Prop de mig centenar d’empresaris inscrits a la jornada de consolidació de negoci

La jornada està organitzada pel Consell Comarcal del Pla d’Urgell i les associacions AGRUPEM i Leader Ponent

El Consell Comarcal del Pla d’Urgell ha ajudat a la creació de 76 empreses i ha atès 405 consultes en els darrers cinc anys a través del serveis de promoció econòmica de l’ens. Amb la voluntat de col·laborar a la consolidació de l’emprenedoria de la comarca, ha programat per aquest dijous, dia 21 de setembre, una jornada d’assessorament, conjuntament amb l’associació d’empresaris del Pla d’Urgell AGRUPEM i l’entitat Leader Ponent, perquè “la detecció de mancances i necessitats ha de contribuir a poder millorar en l’àmbit econòmic de la comarca i de retruc a la ciutadania”, tal com ha explicat el president de l’ens comarcal, Carles Palau, en la roda de premsa de presentació. 

El nombre d’inscrits a la jornada, que començarà a les 9 del matí a la seu del Consell, va camí del mig centenar i la majoria d’empresaris que s’hi ha donat d’alta està dedicat al sector secundari i terciari. La primera part constarà d’una ponència inaugural i una taula rodona on s’exposaran casos d’èxit, així com les principals problemàtiques que es poden trobar les persones emprenedores. En aquesta taula, hi prendran part diferents experts en àmbits empresarials, com ara gestió econòmica, màrqueting digital, assessorament fiscal i desenvolupament de negoci, entre d’altres temes.

Posteriorment, hi haurà un moment i un espai dedicat al networking. En la segona part de la jornada, a partir de les 11:30 hores, es realitzaran les capsules de consolidació. Es tracta de sessions personalitzades que els experts faran a les empreses participants de menys de 5 anys que ho hagin demanat. Segons Lara Sòria, tècnica de l’associació AGRUPEM, aquestes sessions han de servir “perquè les empreses de menys de cinc anys de constitució que hagin tingut alguna desviació en les seves previsions inicials puguin parlar de tu a tu amb experts”. La jornada s’emmarca en el pla de treball del programa Emprèn Cat, subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.