Puigdemont: “A Catalunya l’educació és un temple inviolable i demanem a l’Estat que no hi posi les grapes”

El  moment simbòlic de descobrir la placa marca l’inici d’una nova etapa per a la comunitat educativa de l’escola El Timó de Sidamon, inaugurada aquest dijous pel president de la Generalitat. Carles Puigdemont, que ha tancat el seu periple per terres lleidatanes en aquesta localitat del Pla d’Urgell, ha dit que aquest tipus d’equipaments són un temple de civilitat on es forma als ciutadans del futur per a què puguin decidir lliurement què volen fer.  “A Catalunya l’educació és un temple sagrat i inviolable i demanem al govern espanyol que no hi posi al damunt, les grapes perquè nosaltres ja ho fem bé”, ha remarcat.

El president ha escoltat, envoltat de la vuitantena d’alumnes de la nova escola, l’emoció que suposa per a ells estrenar les noves instal·lacions, llargament reivindicades.

Les obres del nou edifici han comptat amb un pressupost d’1,7 milions d’euros. L’equipament es posarà en marxa el proper 12 de setembre, coincidint amb l’inici del curs escolar. La directora del centre ha demanat que l’escola El Roser del Poal, amb qui conformen la ZER Plaurcén, també pugui comptar, com ells, amb unes noves instal·lacions.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.