Quaranta músics del Pla d’Urgell formen sis equips per competir en un concert solidari

‘La Causa’ vol demostrar el talent musical del territori i recaptarà fons per a l’AFANOC Lleida

Una quarantena de músics del Pla d’Urgell es barrejaran en sis equips per competir a la segona edició de ‘La Causa’, un concert solidari que tindrà lloc el dia 23 de desembre al Teatre L’Amistat. De fet, els integrants de cada formació ja han començat a assajar conjuntament per conèixer-se millor i preparar aquesta vetllada que durant tres hores demostrarà el talent musical del territori davant d’uns 400 assistents.

Però aquesta no serà l’única causa del concert, ja que la vetllada donarà suport també a la lluita contra el càncer infantil. La iniciativa destinarà el 30% de la recaptació de la venda d’entrades a l’AFANOC, que dona suport als infants malalts de càncer. Una jornada que ha despertat des del primer moment l’interès dels músics participants.

Concretament, la iniciativa solidària surt de la mà de l’aula musical ‘El Traster’ i està organitzada per Pla Sonor i l’Ajuntament de Mollerussa. La banda guanyadora rebrà el premi #MollerussaSonora, dotat amb 1.200 euros.

Les entrades per al concert, que costaran 10 euros amb dues consumicions, es podran retirar a l’Oficina Jove de Mollerussa a partir del pròxim dia 28 de novembre.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.