Quim Masferrer, el Ballet Nacional de Catalunya i I-Nuits, a la programació del Teatre L’Amistat de tardor

La temporada compta amb 8 propostes heterogènies per a diferents públics amb màgia, música i dansa com a protagonistes

La Bona Gent del Teatre de Guerrilla amb Quim Masferrer al capdavant serà una de les propostes destacades de la nova temporada de tardor del Teatre L’Amistat que aixecarà el teló el pròxim 3 d’octubre amb les Grans il·lusions, de Xavi&Cris, els quals presentaran el seu espectacle on la màgia és la protagonista. Seran un total de 8 propostes que volen atraure diferents públics amb un programació heterogènia amb teatre, música i dansa com a ingredients.

Les actuacions de l’Orquestra Julià Carbonell (23 d’octubre) i de l’Orquestra de Cambra de la Catalunya Interior (7 de novembre), totes dues formant part de la programació de l’Associació de la Música de Mollerussa, seran també dos dels plats forts juntament amb l’espectacle de dansa Mu-Dansa Xoc Anti-Tempo, del Ballet Nacional de Catalunya (14 de novembre). Altres propostes són el concert de Carlos Bujosa, l’intèrpret més ben valorat pel públic assistent al II Cicle de Joves Intèrprets de l’Associació de la Música (21 de novembre) i la presentació del primer EP d’estudi del grup del Pla d’Urgell I-Nuits que porta per títol ‘Em rebel·lo’ (4 de desembre). La programació es completa amb la presentació del llibre Cançons entre bancals, del mollerussenc Jordi Bonilla, on recull la història musical del Pla d’Urgell a través de les seves bandes (22 d’octubre).

Les entrades són a la venda a www.teatrelamistat.com  i també a taquilla dimecres, dijous i divendres de la setmana de les representacions de 6 a 8 de la tarda i dues hores abans de començar cada espectacle. Podeu consultar tota la programació a la web del teatre, ja que algunes per algunes de la reserva d’entrada és a través de www.musicamollerussa.cat


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.