Rafel Calvet, Rosa Mari Garcia i Maria Neus Ros, premis Ànima d’Honor Àngel Pujol

Rafel Calvet, Rosa Mari Garcia i Maria Neus Ros seran les tres persones premiades amb el Reconeixement Ànima d’Honor Àngel Pujol, que també distingirà a dues entitats: el CFJ Mollerussa i el Club d’Escacs de Mollerussa, per la seva tasca social en l’àmbit més local.

Ros, nascuda a Agramunt però establerta a la capital del Pla, destaca per ser la directora des de fa 15 anys del Grup Ressò de l’Albada, que ofereix activitats socials arreu al llarg de l’any. Mentre que Garcia, de Torregrossa, acumula anys de labor voluntària en entitats com la Creu Roja, la Llar Terres de Ponent o la Residència Can Jaques. Per últim, Calvet, natural de Mollerussa, ressalta per la seva tasca altruista en nombroses associacions i esdeveniments locals com l’Agrupació Sardanista o la Fira de Sant Josep.

Pel que fa a les dues entitats esportives, el club de futbol serà distingit pels seus cent anys mantenint viva l’essència de l’esport a la ciutat, en el cas del club d’escacs, es reivindica la seva vocació de formar i difondre el món dels escacs entre la ciutadania i, en especial en aquests darrers anys, entre els infants.

Tots ells recolliran els guardons el proper 15 de novembre en el marc de la XII Vetllada Solidària Ángel Olaran, on també es farà entrega del Premi Ànima Ciutat de Mollerussa al promotor de la pau entre les FARC i el govern colombià, Henry Acosta.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.