Rafel Panadés obre a Mollerussa les reunions per conèixer les necessitats de cada municipi de la comarca

El nou president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, ha començat aquest dimarts a Mollerussa a conèixer de primera mà les fortaleses i mancances de cadascun dels municipis del territori. Panadés ha encetat aquesta tasca al consistori mollerussenc, on ha estat rebut per l’alcalde Marc Solsona i la resta de la corporació municipal, perquè considera indispensable pel bon funcionament de la comarca que hi hagi una bona relació entre ambdues institucions.

Per la seva part, Solsona s’ha posat a la disposició del nou president i li ha agraït que la seva primera visita institucional fos a l’Ajuntament que governa. En la mateixa línia que Panadés, el batlle ha compartit la necessitat que Consell Comarcal i consistori treballin en harmonia perquè “Mollerussa sense la comarca no seria la ciutat que és, i la comarca sense la capital tampoc seria la mateixa”.

Panadés també ha avançat que, al marge de les visites als diferents ajuntaments, té previst fer trobades amb els cossos de seguretat, com els Bombers o els Mossos d’Esquadra així com a la Casa Canal i a un seguit d’empreses que puguin necessitar els serveis que ofereix el Consell Comarcal. El nou president també ha remarcat que d’aquesta manera es vol “obrir les portes” de la institució al territori “més del que s’havia fet fins ara”.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.