Reacció i remuntada del CFJ Mollerussa davant l’Atlètic Lleida

Els del Pla superen per 3-1 a l’actual líder de la categoria i se situen a només dos punts amb un partit menys

Partit gros el que es va viure la tarda de diumenge al municipal de Mollerussa. Un derbi de Ponent i un duel entre els dos primers classificats de Primera catalana amb el CFJ Mollerussa i l’Atlètic Lleida com a protagonistes.

Tot i que els primers 10 minuts del matx va ser un tanteig entre els dos equips, poc a poc el joc va anar agafant ritme i els visitants es van començar a apropar amb cert perill a l’àrea rival. Al minut 18, després d’una falta molt protestada pels locals, Youssef va aprofitar una centrada lateral per situar el 0-1 al marcador. Amb aquesta diana els de Josep Maria Turull es van fer amb el control del partit, i Enric Puiggròs va evitar que el desavantatge mollerussenc fos major.

Amb els del Pla anímicament superats, un gol anul·lat a Adri per fora de joc i les diferències d’opinió amb els col·legiats va acabar d’encendre els ànims locals. Fins al punt que Jordi Cortés va ser expulsat per doble targeta groga. I poc abans del descans, un altre gol anul·lat al Mollerussa per fora de joc, aquest cop de Jofre Graells.

Però tot això va acabar jugant a favor blanc-i-blau, que a la segona part va posar una marxa més i va capgirar totalment el partit. Més aproximacions i més control del joc, que va veure el primer premi amb l’empat al minut 59 d’Albert Delgado. Un gran xut que s’estavella al pal però que aprofita el rebuig per enviar-la a l’escaire de la porteria de l’Atlètic Lleida.

Només sis minuts després, Putxi casi marca un gol olímpic però la centrada la remata Adri sobre la línia de gol per avançar-se al marcador. Ja als minuts finals, Delgado va sentenciar el partit amb el 3-1 final, que deixa als de Jordi Cortés a només una victòria d’assolir el liderat del grup.

El següent partit del Mollerussa serà l’enfrontament pendent amb el CE Sabadell B, que es jugarà la setmana vinent.

Informa: Redacció