Realitat virtual, impressores 3D i drons, a la primera jornada de la Mollerussa Lan Party

Els videojocs i les descàrregues d’Internet han estat dues de les activitats que s’han començat a veure en les pantalles dels ordinadors dels primers 200 usuaris de la vuitena edició de la Mollerussa Lan Party. Del conjunt de 575 inscrits, prop d’una tercera part provenen de fora de Catalunya.

La Dron Party, que s’organitza per primer cop, també començava a arrencar aquest matí. Al circuit on es faran les curses al llarg del cap de setmana ja s’han vist alguns pilots que han volgut fer-hi proves.

En el marc d’aquesta festa de la informàtica, també s’han pogut veure diverses innovacions tecnològiques, com ara comprovar el potencial que tenen les impresores 3D o veure de primera mà com és un entorn de realitat virtual.

La Lan Party també ha estat un escenari per aprofundir coneixements en altres sectors afins a les noves tecnologies, explicats de la mà dels centres formatius de Mollerussa, com ha estat el cas d’aquest taller.

S’espera que el recinte firal s’ompli de cara a la nit, quan es preveu que ja hi estiguin instal·lats gairebé tots els inscrits a la Mollerussa Lan Party, on hi estaran fins diumenge. Una trobada on, descansant d’una forma o d’una altra, els usuaris aprofiten per compartir experiències i navegar per Internet a alta velocitat, aquest cop a un giga i mig.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.