Rècord al Premi de Novel·la Breu de Mollerussa amb 56 obres presentades

GUANYADORA 1

  • La biblioteca acull aquest dijous a les 8 del vespre la presentació de ‘Nines russes’, de Natxa Nacenta, obra guanyadora de l’anterior edició

La 32a edició del Premi Literari de Novel·la Breu Ciutat de Mollerussa ha rebut un total de 56 originals procedents de diferents punts de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià. Es tracta d’una xifra rècord en la celebració del premi i que supera els 36 textos que es van presentar en l’anterior edició.

El jurat encarregat de valorar tots els originals el formen l’escriptora i periodista Llúcia Ramis, els escriptors Pep Coll i Albert Villaró, la directora de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, Diana Solé, i el també escriptor Josep Borrell, que actua com a portaveu. El veredicte es donarà a conèixer en un acte literari que es farà el 17 d’abril en el marc de les Festes de Sant Isidori. El premi està dotat amb 5.000 euros i, a criteri del jurat, també es concedeix un accèssit de 1.000 euros. Pel que fa a la primera edició de l’obra guanyadora, serà Pagès Editors qui la dugui a terme.

Cal recordar que el jurat del 31è Premi Literari de Novel·la Breu “Ciutat de Mollerussa” va escollir com a guanyadora l’obra Nines russes, de la filòloga i professora de català Natxa Nacenta (Sant Fruitós de Bages), una obra que serà presentada a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila el pròxim 5 de març a les 8 del vespre, en un acte en el qual l’autora estarà acompanyat per l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; l’escriptora Marta Alòs i la directora de Pagès Editors, Eulàlia Pagès.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.