Rècord de recaptació a Mollerussa per la Marató amb 4.800€

IMATGE RECAPTACIÓ

Les activitats han tingut lloc a la Plaça de l’Ajuntament de Mollerussa

Mollerussa per la Marató, paraigües que engloba a les associacions i entitats que participen de forma conjunta en la recaptació de fons per la Marató de TV3, han aconseguit, aquest diumenge 15 de desembre, recaptar 4.800,93€, xifra que marca un record en els sis anys de trajectòria de Mollerussa per la Marató.

Les activitats s’han iniciat a partir de les 9 del matí amb l’esmorzar solidari organitzat per la Colla dels 50 anys (1969). A partir de les 10 del matí, la Plaça de l’Ajuntament s’ha omplert de mollerussencs i mollerussenques que s’han involucrat de forma activa amb les diferents propostes que les entitats han preparat per a l’ocasió. Un matí solejat i una temperatura força agradable han permès gaudir de la matinal solidària.

A banda de la Colla dels 50 de 1969, han participat; l’AFA escola Bressol El Niu, les AMPES del Carme, Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, La llar d‘infants la Quitxalla i l’Escola Bressol l’Infant. També si han sumat l’Agrupació Sardanista de Mollerussa, els Amics i Amigues de la Banqueta del Salt de Duran a Mollerussa, l’Associació de Dones Albada, la Creu Roja, el Club d’Escacs, la Colla dels 50 i més, Celi Country Mollerussa Pla d’Urgell, Mollerussa Comercial, Club Hoquei Mollerussa, Els Bastoners del Casal l’Arreu, la colla sardanista de competició “Somnis del Pla” i l’entitat organitzadora, Associació Amic Mollerussa i Cultura.

L’escola musical EL Traster, dirigida per Albert Gilabert i amb les veus d’Eva Pomés i Iris Grañó han amenitzat la matinal amb la interpretació de vàries cançons.

El tancament final de la recaptació es farà passades les festes nadalenques, esperant altres aportacions d’entitats que realitzaran les seves activitats en dies venidors com El CFJ Mollerussa, el Club Patinatge Artístic o la marxa nòrdica programada pel dissabte 21 i organitzada per Silvia Hill.

Mollerussa per la Marató, en els 6 anys que l’associació A2mic està al capdavant, ha aconseguit recaptar un total de 21.574,05€ el mateix dia de la Marató, i amb les aportacions d’altres entitats i l’espectacle teatral de la Colla dels 50 i més, la recaptació ascendeix a 33.215,37€.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.