Recuperen al Vendrell la furgoneta robada d’Acudam

imatge diposit mossos vendrell

  • Els Mossos d’Esquadra han recuperat la furgoneta robada de Brico Tap, la marca de productes de ferreteria de l’ACUDAM. La furgoneta ha estat trobada en una àrea de descans de l’AP-7, prop del Vendrell.

 El passat 3 de maig es va fer públic el robatori de la furgoneta viralitzant-se en les xarxes socials i va tenir força seguiment en diferents mitjans de comunicació. La furgoneta de l’ACUDAM marca Wolkswagen amb matrícula L-8540-AH, va ser robada al barri de Pardinyes de la ciutat de Lleida la nit de l’1 al 2 de maig.

Aquesta matinada els Mossos d’Esquadra han localitzat el vehicle i han procedit a retirar-lo, posteriorment ha estat guardat al dipòsit de la comissaria del Vendrell.

Aquest migdia treballadors de l’entitat s’han aproximat a les dependències policials on han realitzat els tràmits pertinents per poder retirar el vehicle i dur-lo de nou a l’ACUDAM.

La furgoneta ha patit alguns desperfectes i en aquests moments s’està traslladant cap a Mollerussa en grua. Un cop arribi a la capital del Pla d’Urgell es realitzarà una valoració sobre el seu estat i funcionalitat.

ACUDAM agraeix a “totes les persones, entitats i mitjans de comunicació la seva col·laboració en la cerca de la furgoneta”. També donen les gràcies per “la feina realitzada” al cos de Mossos d’Esquadra, i afegeixen que “el robatori del vehicle ha tingut un final feliç”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.