Reduir els residus impropis del contenidor groc d’envasos, objectiu d’una campanya del Consell Comarcal del Pla d’Urgell

Evitar que al contenidor groc d’envasos hi vagin a parar un 40 per cent de residus que els són impropis i baixar aquest percentatge per sota d’un terç del total. És una de les tasques dels diversos educadors ambientals que recorreran els municipis del Pla d’Urgell en bicicleta per assessorar als ciutadans. L’altre gran objectiu és el de millorar en la fracció orgànica per a què més del 90 per cent del que s’hi aboca sigui el que pertoca.

I és que tot i que a la comarca ja es recull selectivament un 52 per cent dels residus, per sobre de la mitjana catalana, evitar els impropis té beneficis ambientals i també econòmics.

A banda de la campanya de carrer, també estan previstes visites a grans generadors de residus, com ara empreses i comerços. A més, s’inclouen tallers de conscienciació. Tot plegat està coordinat per l’empresa Ecoestudi i s’allargarà fins a finals d’aquest 2016.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.