Reñé inaugura el nou consultori mèdic del Palau d’Anglesola

Els parlaments de les autoritats de l’acte inaugural del consultori. FOTO: Diputació de Lleida.

 

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha inaugurat aquest diumenge el nou consultori mèdic del Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), un edifici de nova construcció que ha comportat per part de la corporació lleidatana una inversió superior als 360.000 euros i la resta de finançament, a càrrec de l’ajuntament.

L’alcaldessa del municipi, Montse Messegué, ha posat en valor la col·laboració i la implicació de la institució amb els pobles per tal de dotar-los dels màxims serveis de qualitat. A la comarca del Pla d’Urgell, la Diputació de Lleida ha millorat recentment els consultoris de Golmés, Linyola, Fondarella i Ivars d’Urgell, al marge del del Palau d’Anglesola.

Per al president Joan Reñé, aquestes actuacions rauen en la voluntat de la corporació de garantir ‘des de la proximitat els millors serveis per als ciutadans’, especialment en un territori que com Lleida ‘concentra una tercera part del territori de Catalunya i només el 6% de tota la seva població’.

El consultori del Palau d’Anglesola està adossat a l’edifici de l’Ajuntament, i amplia notablement les instal.lacions on fins ara es passava consulta. Precisament, l’equip de govern l’ha impulsat per atendre les necessitats actuals i futures de creixement de la seva població.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.