Reordenació viària en els carrers pròxims a la plaça de l’Esport per millorar-ne la seguretat i la circulació

L’Ajuntament de Mollerussa remodelarà l’esquema viari del carrer de Tarragona i d’altres pròxims a la plaça de l’Esport per millorar-ne la seguretat i la circulació de vehicles. L’actuació també contempla mesures per facilitar l’accés al camp de futbol i la possibilitat d’incorporar el carril bici. L’alcalde Marc Solsona ho ha explicat en el ple ordinari d’aquest dijous després que el grup municipal d’ERC sol·licités a l’equip de govern millores viàries en aquesta zona.

Així mateix, el consistori també treballa per solucionar l’avaria que ha deixat sense funcionament des de principis de setmana part de l’enllumenat públic del carrer de Ponent, Joan Burniol, i Domènec Cardenal. En aquest sentit també es vol reparar l’ascensor de l’estació de busos. D’altra banda, el portaveu del PP ha fet palès el malestar de certs veïns arran de les colònies de gats a la ciutat.

Durant el ple també es va aprovar per unanimitat permetre la instal·lació d’una canonada de gas natural a la carretera de Torregrossa, i modificar la taxa per a l’ús dels pavellons perquè puguin acollir esdeveniments d’oci d’iniciativa privada a través de concursos o concessions.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.