Reparen bicicletes en desús per regalar-les a famílies vulnerables del Pla d’Urgell

Famílies en situació de vulnerabilitat de la comarca seran les beneficiàries aquest Nadal d’almenys sis bicicletes que van ser recollides de les deixalleries del territori, i a les que se’ls hi ha donat una segona vida útil. Això ha estat possible gràcies al conveni signat entre l’Associació Bicicleta Club de Catalunya, que ja s’encarrega de recollir i reparar aquests vehicles, i el Consell Comarcal del Pla d’Urgell, que els lliurarà a les famílies a través dels seus Serveis Socials. L’acció s’emmarca en la campanya “reBICIcla”.

Les sis primeres bicicletes que s’han reutilitzat seran per a infants de la comarca. Tot i això, el Consell Comarcal també preveu recuperar-ne de totes les mides per a projectes adreçats a adults. Per exemple, facilitar un mitjà de transport sostenible a les persones que en necessitin, com certs temporers.

A banda de la seva finalitat social, la iniciativa també vol conscienciar a la població sobre la importància de reduir la generació de residus i preservar el medi ambient.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.