Reparteixen cinc premis de 100 molleuros per als guanyadors del sorteig de l’aplicació Eàgora

Les persones afortunades han estat escollides entre els 470 usuaris que ja s’han instal·lat l’app de participació ciutadana fins a finals d’octubre

L’Ajuntament de Mollerussa, juntament amb Mollerussa Comercial, ha entregat 500 molleuros que es podran gastar en els comerços de la ciutat, entre les 5 guanyadors del sorteig per promocionar l’app de participació ciutadana de Mollerussa Eàgora. Els guanyadors, que han recollit el premi de la mà de la regidora de Noves Tecnologies, Raquel Pueyo, i  de Núria Sans, representant de Mollerussa Comercial, han estat seleccionats per sorteig entre els 470 usuaris que van descarregar-se l’aplicació fins a finals d’octubre.

L’aplicació Eàgora està disponible per Android i Apple a les seves respectives stores, i permet als usuaris accedir i participar activament en l’activitat del municipi, a més de poder comunicar incidències, proposar iniciatives i ser una finestra per al comerç de la ciutat. Val a recordar que l’octubre passat, l’àgora digital va ser reconeguda per l’ACM amb un premi a les millors iniciatives locals.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.