REPORTATGE: Com afecten les restriccions als clubs esportius de Mollerussa?

Les noves restriccions a la pràctica esportiva decretades per la Generalitat fins a almenys el pròxim dia 17 de gener han suposat un cop fort a la moral dels clubs esportius de Mollerussa. Unes mesures que obliguen a tancar, entre d’altres, determinades instal·lacions esportives cobertes. Les entitats perjudicades desitgen i també demanen que les mesures es relaxin a partir de dilluns vinent. Sinó, es podrien plantejar entrenar-se a l’aire lliure quan el temps ho permeti.

I és que fer esport a l’aire lliure o a les piscines sí que està permès amb certes restriccions. Tanmateix, els clubs que poden exercitar-se en aquests espais pateixen l’absència de gran part dels seus esportistes a causa del confinament municipal.

Per sobre de tot, però, els clubs remarquen la necessitat de tornar a competir per evitar la desmoralització i l’abandó dels esportistes.

D’altra banda, hi ha clubs com el de tennis taula que sí que podran competir a partir de principis de març en fer-ho a nivell estatal. Això els permetria també entrenar tot i que de moment resten a l’expectativa.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.