Resum del 2023 a Mollerussa Televisió

Aquest 2023 Mollerussa va aixecar el teló celebrant el centenari del Teatre L’Amistat, un equipament cultural de referència a les comarques de Ponent que ha celebrat un segle de vida amb diverses activitats. Hem vist com la fira de Sant Josep arribava a la 150a edició. L’històric certamen de la maquinària agrícola ha tornat a posar la capital del Pla d’Urgell al mapa amb un recinte firal renovat i la mirada posada en el futur, en un any carregat de les habituals del calendari firal mollerussenc.

En clau política, ha estat un any de canvis. Els resultats de les eleccions municipals van deixar un consistori amb una fragmentació inèdita. Un nou escenari polític pels pròxims quatre anys en què les coalicions i els pactes tenen la clau de la governança de Mollerussa. L’històric tancament prematur del Canal d’Urgell i la sequera han marcat el calendari agrícola deixant una situació sense precedents per aquestes terres. L’enèsim embat contra el sector.

Malgrat tot, aquest també ha estat un any carregat de cites esportives de primer nivell. Els ascensos en futbol i hoquei exemplifiquen el bon estat de forma dels diversos clubs de la capital del Pla d’Urgell. Dotze mesos d’aprenentatges, solidaritat, cultura popular, l’inici de nous projectes i el final d’altres.

Des de Mollerussa Televisió seguirem recorrent la comarca descobrint noves històries, amb la mirada posada a un nou any ple de reptes i amb el desig de seguir-los explicar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.