Reunió per a la potabilització de l’aigua de Barbens, Ivars d’Urgell i Vila-sana

20200108 Subdelegat. Reunió amb Mancomunitat Intermunicipal per a la potabilització de les aigües de Barbens, Ivars d'urgell i Vila-sana

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, s’ha desplaçat avui a Ivars d’Urgell on ha mantingut dues reunions de treball amb l’alcalde del municipi, Joan Carles Sánchez, i amb la Mancomunitat Intermunicipal per a la potabilització de l’aigua de Barbens, Ivars d’Urgell i Vila-sana.

Els alcaldes d’aquests tres municipis, Andreu Benet, Joan Carles Sánchez, i Joan Sangrà, respectivament, han explicat al subdelegat del Govern els detalls del projecte de construcció d’una bassa reguladora de cabals d’hivern de la Mancomunitat Intermunicipal per a la potabilització de l’aigua de Barbens, Ivars d’Urgell i Vilasana que aquests municipis reclamen des de fa més de 15 anys.  El projecte, amb un pressupost aproximat d’un milió d’euros, permetria garantir l’abastament d’aigua als tres municipis per salvar els períodes intermitents de proveïment d’aigua des del Canal d’Urgell. El subdelegat ha comunicat a la Mancomunitat que des de la Subdelegació del Govern s’estudiaran possibles vies de finançament per tirar endavant el projecte.

Prèviament, José Crespín ha mantingut una reunió amb l’alcalde d’Ivars d’Urgell i membres de l’equip de govern municipal per conèixer els projectes rellevants del municipi, així com els reptes de futur per als propers anys relacionats amb iniciatives per generar noves oportunitats de negocis i atractius que puguin evitar el despoblament i donin visibilitat al municipi. El subdelegat del Govern ha traslladat a l’equip de govern la confiança que “en el decurs de la nova legislatura que s’enceta ara a Espanya es puguin habilitar mesures que ofereixin suport a les necessitats dels municipis”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.