Roger Estradé i Joana Tomé, guanyadors del 40è Cros Culleré

La 40a edició del Cros Ciutat de Mollerussa Memorial Josep Ignasi Culleré, que ha reunit al voltant de 500 atletes al Parc de la Serra, ha tingut com a vencedors de la categoria absoluta, els atletes locals de l’Associació Atlètica Xafatolls, Roger Estradé (23:56) i Joana Tomé (23:05). El segon i tercer lloc en categoria masculina han estat per Àlex Tàssies (Linyola-Logiesport) amb un temps de 24:30 i Jordi Olivart (també del Xafatolls) amb 27:13. En dones, el podi s’ha completat amb  Laura Rosell (també dels Xafatolls) amb un temps de 23:22 i Angelica Damoc  (Independent) amb 23:47.

La principal novetat de l’edició d’enguany ha estat el canvi en el circuit habitual, que ha tingut com a punt de sortida i arribada la pista d’atletisme aprofitant també el traçat que es va utilitzar durant la celebració del Campionat de Catalunya de Cros, que va acollir Mollerussa l’11 de febrer. A més a més, també s’ha fet una aposta per potenciar la participació dels centres de primària i secundària ja que els atletes del club amfitrió, els Xafatolls no han  competit com a club sinó representant les escoles i instituts on cursen els estudis.

També s’ha seguit amb la iniciativa recuperada l’any passat d’atorgar els Premis Cros Culleré a la Participació, però centrats només en les escoles en aquest cas. Així, s’han previst tres premis de 300, 200 i 100 euros en material escolar a les tres primeres escoles amb més arribats, que han estat les escoles Minyons d’Urgell, de Fondarella; Pompeu Fabra de Mollerussa i Arnau Berenguer, del Palau d’Anglesola. També un any més s’ha tornat a participar en la iniciativa Posa’t la gorra promoguda per l’AFANOC.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.