Salut confirma la primera mort d’una persona per coronavirus a Lleida

unnamed (1)

El Departament de Salut ha confirmat aquest dimarts al vespre la mort d’una persona amb coronavirus SARS-CoV-2 i patologies prèvies, que es trobava ingressada a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. Així mateix, ha confirmat també 10 casos positius nous del Covid-19 a la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran.

Actualment, 16 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus SARS-CoV-2. D’aquests casos, 11 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 8 dels quals estan estables a planta i 3 es troben a l’UCI; 2 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 1 dels quals es troba a l’UCI i 1 està estable a planta; 2 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, ambdós es troben estables a planta, i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.

D’altra banda, 131 professionals sanitaris de totes les línies assistencials (hospitalària, atenció primària, SEM) es troben en aïllament domiciliari. El Departament de Salut demana que es faci un ús responsable del sistema sanitari per no col·lapsar-lo i garantir que les persones que ho necessitin puguin tenir accés a l’assistència.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.