Salut confirma un cribratge massiu dimarts vinent a Mollerussa

Secuencia 01.Imagen fija002

  • La població diana seran les persones que hagin tingut contactes estrets d’entre 18 i 40 anys i els seus convivents així com el professorat

Salut ha comunicat aquest migdia que el proper dimarts dia 8 es farà un cribratge massiu destinat a reduir la transmissió comunitària i afavorir la detecció de casos asimptomàtics per tal d’abaixar la corba davant l’imminent inici del curs escolar. La població a la qual s’adreçarà la prova seran les persones que hagin tingut contactes estrets d’entre 18 i 40 anys i els seus convivents. Així mateix, també es farà extensiu al col·lectiu de docents de la ciutat i als treballadors vinculats a determinades empreses de la ciutat.

Des del consistori, conjuntament amb l’Àrea Bàsica de Salut del Pla d’Urgell, ja s’ha començat a treballar per a determinar l’espai i el dispositiu necessari de seguretat per dur a terme el cribratge així com en els mecanismes perquè la ciutadania pugui participar-hi de forma voluntària i que seran comunicats tan bon punt estiguin definits. Salut ha informat que el cribratge a Mollerussa es portarà a terme, al igual que en altres capitals de comarca, com a mesura de prevenció i amb l’objectiu clar de contribuir a la reducció de de la transmissió i en cap cas perquè s’hagi detectat cap brot o alerta específica.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.