Saó de Ponent convida a seguir una estrella pels balcons de Mollerussa

Es tracta d’un joc participatiu que vol fomentar la il·lusió nadalenca dels mollerussencs i mollerussenques

L’associació cultural Saó de Ponent presenta l’activitat “Seguint l’Estrella”. Es tracta d’un joc participatiu que vol fomentar la il·lusió nadalenca dels mollerussencs i mollerussenques. L’activitat compta amb la col·laboració de diferents entitats i particulars de Mollerussa com el Casal l’Arreu, la Colla dels 50 i més o la Colla Sardanista Mollerussa. El tret de sortida tindrà lloc aquest dijous dia 8 de desembre a les 18.00 h a la seva seu, situada al carrer Lleida de Mollerussa, on s’encendrà l’estel per primer cop.

Es tracta d’un senzill estel de fusta que s’il·luminarà als balcons de la localitat i que s’anirà “movent” cada cert temps per tal que la gent la pugui seguir. Per tal de fer-la participativa l’entitat anima a aquells que la vegin a fer-li una foto i penjar-la a les xarxes socials etiquetant Saó de Ponent amb el hashtag #seguintlestrella

L’entitat vol transmetre amb aquesta activitat la il·lusió que poden generar les coses senzilles, en contrast amb l’opulència i el materialisme amb què s’està convertint el Nadal. “La nostra humil estrella ens ve a recordar que podem viure les festes amb senzillesa i alegria i que només cal que la seguim perquè ens il·lumini aquests dies”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.