Saó de Ponent organitza el seu darrer Poema de Nadal el pròxim 28 de desembre

L’entitat deixarà de coordinar aquesta activitat després de sis anys

Saó de Ponent organitza la darrera edició del seu Poema de Nadal el pròxim 28 de desembre a partir de les 20.30 h al Teatre L’Amistat de Mollerussa. L’entitat deixarà de dirigir aquesta activitat després de sis anys on ha esdevingut una de les seves cites anuals habituals. “Tant la gent de Saó de Ponent com de Teatre de Butxaca pensem que és hora de passar el relleu, han estat sis anys on hem transmès la nostra forma d’entendre i viure El Poema de Nadal. No entendriem un Nadal sense el poema de Josep Maria de Sagarra” ha comentat Maribel Pérez, membre de l’entitat.

Per la seva banda, Francesc Pla, president de Saó de Ponent, ha destacat la importància de la realització del Poema de Nadal per a l’entitat ja que era un repte poder continuar amb la tradició de llegir-lo. “La nostra proposta ha estat coral, d’aglutinar la participació de la societat de Mollerussa i així ha estat en totes les edicions que hem fet. Una lectura col·lectiva i on han participat diverses entitats com per exemple l’Escola Municipal de Música o l’Agrupació Sardanista”.

Jaume Jovells i Cristina Simon, de la companyia Teatre de Butxaca, han estat les persones responsables de dirigir El Poema de Nadal que ha organitzat i coordinat Saó de Ponent. Des de Saó de Ponent destaquen la gran feina realitzada per tothom que ha participat al Poema de Nadal els darrers anys. “Una llàstima que la pandèmia ens hagi acotat allò que voliem fer l’any passat i aquest però, entenem que les circumstàncies són les que són i hem de seguir les pautes de seguretat sanitàries” declaren des de l’entitat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.