Saó de Ponent presenta la nova temporada d’experiències culturals

L’associació cultural Saó de Ponent ha presentat la nova temporada d’activitats que es dividirà en quatre blocs temàtics. El primer, dedicat a la “Nit d’Ànimes” tindrà lloc el proper divendres dia 2 de novembre. En aquesta experiència cultural es farà un recorregut teatralitzat per les diferents tradicions i costums que tenim a Ponent i arreu dels Països Catalans al voltant d’aquestes dates.

L’entitat mollerussenca ha definit les seves activitats com a experiències culturals ja que estan pensades, realitzades i executades per a espais concrets, convertint-se així en una experiència única i irrepetible.

El cementiri de Mollerussa ha estat la localització escollida per part del grup de teatre que cada any presenta la nova temporada en un espai que està estretament lligat amb les experiències que tenen preparades.

Pel que fa a aquesta primera experiència s’iniciarà al vestíbul del teatre l’amistat i es traslladarà a la sala d’exposicions del Museu de Vestits de Paper on s’hi podrà veure les intervencions “Els llibres dels morts” de l’artista plàstic Jordi Sarrate.

Després d’aquest primer bloc dedicat a la  Nit d’Ànimes, Saó de Ponent continuarà amb el bloc nadalenc on l’entitat ha abocat els seus esforços en la realització del Poema de Nadal. El tercer bloc es portarà a terme al març i girarà entorn dels dies mundials del teatre i la poesia sota el títol ‘…de llegir, escriure i altres vicis’. Així mateix, es lliurarà el premi de textos teatrals per a espectacles de petit format amb una dotació de 5.000 euros. també es presentarà l’obra guanyadora de la segona edició, ‘Absències’, d’Eva Moreno de Molins de Rei. Per finalitzar es portarà a terme un quart bloc al mes de maig dedicat al Canal d’Urgell i al territori que l’envolta i com aquest el va modificar.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.