Satisfacció amb el desenvolupament del Cicle de Joves Intèrprets de Mollerussa

Satisfacció per part de la junta de l’Associació de la Música de Mollerussa amb el desenvolupament del Cicle de Joves Intèrprets, que aquest dissabte ha orquestrat el seu segon concert al Teatre l’Amistat a causa del mal temps. A pesar d’això, tant organització com participants consideren que el projecte, que es va iniciar la setmana passada, està complint amb els objectius de donar veu als joves talents musicals, i també de dinamitzar l’activitat del centre i llocs més emblemàtics de la capital del Pla d’Urgell.

Dos joves estudiants del Conservatorio Superior de Musica de Aragón, Héctor Ortiz i Abel Iglesias, han ofert un concert d’oboè i piano en aquesta segona actuació del cicle. Ambdós músics han interpretat peces de compositors com Sebastian Bach i Robert Schummann, i també han valorat molt positivament aquesta iniciativa.

Cal recordar, que els concerts són gratuïts i permeten al públic assistent valorar l’actuació musical. D’aquesta manera, al finalitzar-se el cicle, els artistes més ben valorats seran convidats a participar a la temporada 2019/2020 de l’Associació de la Música de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.