Segon atac consecutiu al cementiri del Palau d’Anglesola

IMG_20190716_090433 (1)

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha denunciat un segon atac consecutiu al cementiri municipal que hauria tingut lloc la nit de dimarts a dimecres i que ha elevat la xifra de creus malmeses a una vintena, respecte a les vuit que s’havien danyat la nit de dilluns a dimarts.

Davant d’aquesta situació, el consistori ha anunciat que aquest dimecres s’han instal·lat sistemes de seguretat al recinte, i que a partir d’ara aquest romandrà tancat des de les 21.00 h de la nit a les 8.00 h del matí. Així mateix, també s’ha presentat una nova denúncia als Mossos d’Esquadra, que ja investiguen els dos actes vandàlics.

L’alcalde del municipi, Francesc Balcells, ha tornat a condemnar els fets en un comunicat publicat al compte oficial de Facebook i Twitter de l’Ajuntament del Palau d’Anglesola. “Aquest cop la bretolada ha anat més enllà dels límits acceptables”. Per aquest motiu el batlle “convida” a tothom que sigui testimoni d’un acte incívic a denunciar-ho als Mossos (973 70 16 85) o a la mateixa casa de la vila (973 60 13 14).

En el mateix escrit, el consistori també ha mantingut el seu compromís de reparar les creus fetes malbé. Per aquest motiu ja s’ha posat en contacte amb la majoria de les famílies afectades, tanmateix, també ha puntualitzat que l’estat d’algunes de les creus ha dificultat la identificació d’alguns familiars. En aquest cas, es demana a les persones damnificades que contactin directament amb l’Ajuntament.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.